Arkiv | Fagmiljø RSS feed for denne delen

Læringsloftet

Læringsloftet hos Statped midt er ute med ny brosjyre. Kanskje du finner en grunn til å besøke oss?

Les mer

sansetap.no lanseres

Nettstedet sansetap.no lanseres 6. september 2012. Portalen inneholder mye informasjon og fagstoff om syn, hørsel og kombinerte sansetap.

Les mer

Spennende lekprosjekt i Sverige

Mio er en gutt på seks år med CP som bor i Sverige. Han kommuniserer med håndtegn og Bliss-tavle og er nå med i et spennende lekprosjekt som skal fremme barns muligheter til å kunne uttrykke seg.

Les mer

Planlegger du utdanning i ASK?

Til høsten starter ASK-studiet modul 1 og 2 ved Høgskolen i Vestfold opp igjen. Da har du muligheten til å begynne på det eneste studietilbudet i alternativ og supplerende kommunikasjon i Norge.

Les mer

Nye studier i alternativ og supplerende kommunikasjon

Høgskolen i Vestfold tilbyr nye studier gjennom ASK1 og ASK2 fra høsten 2011. ASK-studiet gir en innføring i alternative måter å kommunisere på for mennesker som helt eller delvis mangler tale. Studiene er nettbaserte med seks helgesamlinger.

Les mer

Møller og Trøndelag kompetansesenter fusjonerer

Fram til årsskriftet 2010/2011 har Trøndelag kompetansesenter stått bak ASK-loftet. Fra 1. januar 2011 er de to sentrene slått sammen til ett senter. Det nye senteret heter Møller-Trøndelag kompetansesenter. ASK-loftets nettsider drives videre.

Les mer

VIKOM har fått ny hjemmeside

Danske VIKOM fikk i dag ny hjemmeside. Den nye hjemmesiden viderefører VIKOMs gode tradisjon med relevant fagstoff om kommunikasjon og samspill hos mennesker med funksjonsnedsettelser.

Les mer