Kurs i å lage en kommunikajsonsbok

20. oktober 2010 arrangerer Tobii Norge og Me too kurs i oppbygning av kommunikasjonsbøker basert på grafiske tegn. Kurset arrangeres i lokalene til Trøndelag kompetansesenter/Høgskolen i Nord-Trøndelag. Kurset er gratis, med Marianne Semner som kursholder.

Kurset tar utgangspunkt i følgende problemstillinger:

  • Hvordan bygge opp kommunikasjon for barn med behov for symboler
  • Tanker og erfaringer med å bruke og å bygge ordforråd for ASK brukere
  • Hvordan går jeg fram med tanke på ordforråd, progresjon, oppbygging

Kommunikasjonsbok fra Me Too

Foredragsholder er Marianne Semner. Hun har erfaring fra å benytte og lage kommunikasjonsoppsett for ASK-brukere. Som lærer med lang fartstid fra skoleverket, mor til ei jente uten verbalt språk, og erfaring fra flere ASK-systemer, har hun en bred erfaring i hvordan dette kan gjøres. Med denne kunnskapen i ryggen, har hun startet sin egen bedrift me too, hvor hun har utviklet kommuniksjonsbøker med tanke på det, hvordan gjøre kommunikasjonen enkel.

På kurset vil du få innblikk i hvordan Marianne har jobbet, erfaringer hun har høstet gjennom sitt liv med sin datter Hanne.

Tid og sted

Kurset er et praktisk samarbeid med Trøndelag kompetansesenter og holdes i lokalene til Høgskolen i Nord-Trøndelag på Levanger, undervisningsrom 1114/15 i bygget ”Nordlåna” (1.etasje til høyre ved inngangen). Læringsloftet og ASK-loftet i 2. etasje vil være åpent under kurset.

Tidspunkt: 20. oktober 2010 kl  0930 – 1530

Kurset er gratis, inkl. servering av enkel lunsj.

Påmelding innen 15. oktober til

Lise Waet Herjuaune: lise.herjuaune@tobii.com / 95 19 71 30

Last ned kursinvitasjon eller les mer om bakgrunnen for kurset.

Kart over områder

Vis Trøndelag kompetansesenter i et større kart