Tegnordbok-applikasjon for iPhone er lansert

Møller-Trøndelag kompetansesenter lanserer i dag en tegnordbok for Iphone. Den er gratis og har fått navnet “Tegnordbok 1000”. Applikasjonen inneholder ett tusen søkbare tegn som vises som små filmsnutter.

Tegnordbok-applikasjon for iPhone

Tegnordbok-applikasjonen kan lastes ned via iTunes eller applikasjonsbehandleren på iPhonen, er gratis og fungerer med fritt søk eller søk alfabetisk. Tegnet presenteres på samme måte som på tegnordbok.no.

Utviklingsavdelingen på Møller-Trøndelag kompetansesenter har laget applikasjonen. Foreløpig har den kun 1000 tegn, men det planlagt en større versjon som skal inneholde alle tegnene fra tegnordbok.no. Kanskje kommer applikasjonen også for androide-telefoner etter hvert. Det er midler fra Extrastiftelsen gjennom Norges Døveforbund som har finansiert prosjektet.

Her finner du informasjon om applikasjonen hos Apples App-store.