ASK leketreff i Trondheim

Kom og lek!

Foreldre i ISAAC Norge inviterer barn som bruker grafiske symboler i kommunikasjon og i dagliglivet/skole, og deres søsken og foreldre til å komme og leke sammen i Trondsletten Barnehage den 13. november 2011. Adressen er Åkerveien 4 b, 7046 Trondheim.

Arrangementet er gratis!

Arrangører er foreldre i ISAAC Norge – en organisasjon for barn og voksne med dårlig eller manglende talespråk, deres pårørende, og de som jobber med fagfeltet ASK (Alternativ og Supplerende Kommunikasjon).

Barna får lage julekort og annen papirhobby, hygge seg sammen og leke litt.  Bygget er tilpasset funksjonshemmede. Barna får se og treffe andre barn som også bruker grafiske symboler, om det er i form av talemaskin, kommunikasjonsbok, PECS, tematavler eller enkeltsymboler i nøkkelring, dagtavler osv. Arrangøren håper samtidig at foreldrene kan utveksle erfaringer, tips og råd. Og ikke minst stifte nye bekjentskaper. Det er ønskelig å nå ut til foreldre som ISAAC Norge ikke har hatt kontakt med før.

For foreldre som vil vite mer om ASK eller om ISAAC , og bli kjent med andre, er dette et glimrende mulighet til det!

For mer informasjon om ISAAC Norge, se http://www.isaac.no.

Alle ønskes hjertelig velkommen!

Dersom du ønsker å delta, gi gjerne tilbakemelding på facebooksiden til arrangementet http://www.facebook.com/event.php?eid=233857060009660 eller per e-post til sylviamf@gmail.com.