Ny barnebok med Skompæ og Børre

«Skompe blir borte» er tittelen på en ny barnebok som lanseres 28. november. Boken er laget med utgangspunkt i TV-programmet om Børre på berget og er illustrert med tegn for tegn til tale (norsk med tegnstøtte). Boken er tilegnet illustratørens datter som selv bruker tegn til tale.

«Skompe blir borte» er tittelen på en ny barnebok som lanseres 28. november. Boken er laget med utgangspunkt i TV-programmet om Børre på berget og er illustrert med tegn for tegn til tale (norsk med tegnstøtte). Boken er tilegnet illustratørens datter som selv bruker tegn til tale.

Elisabeth Møllevik Skjæran og Lars-Sivert Larssen står bak den nye barneboka som er tilegnet Elisabeths datter Jenny. Jenny er to år og har Downs syndrom. Hun bruker tegn til tale etter opplæring med Karlstadmodellen. Med boka følger også en CD med sanger.

Historien i boka knyttes til den dramatiske episoden i TV-serien der Skompæ blir borte. Elisabeth Møllevik Skjæran som har laget illustrasjonene, har også skrevet teksten til boka.

Les omtale av boka i Rana Blad.