Västsvenska kommunikationskarnevalen 2014

Västsvenska kommunikationskarnevalen ønsker velkommen til ny konferanse 2. – 3. juni 2014 på Clarion Hotel Post i Gøteborg.

Det ferdige programmet blir trolig klart i slutten av januar 2014, men allerede nå kan de avsløre av Sarah Blackstone er blant konferansens hovedforelesere.

Sarah Blackstone

Sarah Blackstone er en av de ledende fagpersonen på det internasjonale ASK-feltet. Hun har tidligere ledet ISAAC og arbeider nå med bl a problemstillinger knyttet til ASK som et rettighets- og tilgjengelighetsspørsmål og noe som hele samfunnet kan dra nytte av. Konferansens tema er nettopp dette – kommuniksjon for alle, med gode eksempler fra en rekke ulike prosjekter og aktiviteter. Sarah Blackstone har utviklet kartleggingsmaterialet Social Networks sammen med Mary Hunt Berg. Materialet er oversatt til norsk og forhandles av Statped.