Bliss-kurs

Blissgruppen i ISAAC og Seksjon for nevrohabilitering – barn ved Oslo Universitetssykehus inviterer til nybegynner- og oppfriskningskurs i symbolsystemet Bliss.

Torsdag 15. oktober møtes vi fra kl. 10.00-16.00, mens vi fredag 16. oktober har samling fra 09.00-15.00.

Kursene vil gi en introduksjon til symbolsystemet og det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser slik at det skal være lett å komme i gang med å bruke Bliss. I tillegg blir det tid til erfaringsutveksling, samt informasjon om nye teknologiske løsninger for Bliss.

Forelesere vil være fagpersoner fra Statped, OUS og Grefsen skole.

Kurset vil bli avholdt på Søsterhjemmet på OUS/Ullevål, som er det bygget som ligger på ”hjørnet” nærmest trikken. Benytt inngang 2B (2A om du trenger å ta heisen). Vi er på rom 461. Bygningen har heis og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er god adkomst med offentlig transport (buss 20, 22, 25 og 28, samt trikk 17 og 18). Parkeringen på sykehusområdet er avgiftsbelagt.

Kurset er gratis. Det vil bli servert kaffe/te. Lunsj kan kjøpes i kantina i 1. etg på Søsterhjemmet. Medbrakt matpakke kan også nytes i kantinen.

Foreldre som deltar på kurset kan søke om Opplæringspenger. Vennligst gi beskjed om det er behov for dette ved påmelding.

Påmelding sendes til Lisbeth Seeland på mail lissee@ous-hf.no innen 1. oktober 2015.

Ta gjerne kontakt dersom det er spørsmål.

Velkommen!

Kart Invitasjon